• Valuator & Deskundige (NiRV/LRGD)
 • Bedrijfskundige analyses
 • Samenwerking met inzicht

Werknemersparticipaties

Werknemer participaties

Werknemersparticipaties

Werknemersparticipaties bieden aantrekkelijke voordelen voor zowel werkgevers als werknemers. Door werknemers de kans te geven te profiteren van de groei van het bedrijf, wordt hun betrokkenheid, motivatie en loyaliteit verhoogd. Bovendien brengen deze regelingen minder risico met zich mee dan andere beloningsvormen, zoals bonussen of salarisverhogingen, omdat er geen extra kosten zijn als het bedrijf minder goed presteert.

Veelgebruikte instrumenten om werknemers de kans te bieden om te profiteren van de groei van het bedrijf zijn aandelenopties en Stock Appreciation Rights (SAR).

pawn

Met aandelenopties hebben werknemers het recht om aandelen te kopen tegen een vooraf bepaalde prijs gedurende een bepaalde periode.

pawn

Stock Appreciation Rights (SAR) geven het recht om te profiteren van de waardestijging van de aandelen gedurende een bepaalde periode zonder daadwerkelijk aandelen te verwerven.

pawn

Het belang van een goed onderbouwde waardering voor werknemersparticipaties

Een goed onderbouwde waardering is de basis voor het nemen van beslissingen over de wijze waarop werknemersparticipaties worden vastgesteld. Bij werknemersparticipaties kijkt de Belastingdienst naar de bedrijfseconomische waarde van de regeling en beoordeelt de regeling op zakelijke grondslagen. Een goed onderbouwde waardering is hierbij van belang.

Een onafhankelijke Register Valuator is volledig neutraal en gespecialiseerd in bedrijfswaarderingen, en is daarom in staat een goed onderbouwde waardering te bieden, gebaseerd op de daarvoor gestelde beroepscriteria.

Maak een afspraak

De voordelen van het inschakelen van WeValue

Een Register Valuator is opgeleid om een objectieve en goed onderbouwde bedrijfswaardering te bieden, gebaseerd op een breed scala aan factoren, zoals financiële analyses, marktontwikkelingen, bedrijfsanalyses en prognoses. Een dergelijke waardering gaat verder dan de expertise van een reguliere accountant, omdat het een diepgaandere en meer gespecialiseerde analyse vereist.

Het inschakelen van een onafhankelijke specialist zoals WeValue bij werknemersparticipaties zorgt voor een objectieve en transparante waardebepaling en ontzorgt werkgevers tijdens een complex en tijdrovend proces. Dus bent u op zoek naar een onafhankelijke waarderingsdeskundige voor een waardering bij werknemersparticipaties? Neem dan contact met ons op.

WeValue | Werknemer participaties

WeValue | Frits

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Bent u toe aan waardevol advies voor het maken van een belangrijke beslissing?

Maak een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Hier moeten nog reviews komen van tevreden klanten.
 • 5 / 5
  Hier moeten nog reviews komen van tevreden klanten
 • 5 / 5
  Hier moeten nog reviews komen van tevreden klanten

© WeValue | algemene voorwaarden | privacy policy