• Valuator & Deskundige (NiRV/LRGD)
 • Bedrijfskundige analyses
 • Samenwerking met inzicht

Waarom WeValue?

WeValue is als Register Valuator dé specialist als het gaat om een onafhankelijke waardebepaling.

De waarde van een bedrijf wordt beïnvloed door ontwikkelingen in de markt, de sterke en zwakke punten van de onderneming, het risicoprofiel en de verwachte toekomstige geldstromen. Het analyseren van deze complexe realiteit vereist zowel bedrijfskundige kennis als financiële deskundigheid. Een waardering is dan ook meer dan een berekening; het omvat het toepassen van bedrijfskundige analyses en waarderingsmethoden.

Een waardering door WeValue geeft u een goed onderbouwd, helder en concreet inzicht in de waarde. Bewustwording en kennis van de factoren die de waarde bepalen stellen u in staat tot het maken van belangrijke beslissingen. Bijvoorbeeld bij bedrijfsovernames, bedrijfsopvolging binnen de familie, geschillen tussen aandeelhouders, werknemersparticipaties, WHOA trajecten of bij het bepalen van vermogensschade.

Naast een waardering behoort ook ondersteuning, variërend van begeleiding tot vertegenwoordiging in onderhandelingen of bij geschillen tot de mogelijkheden.

Maak een afspraak

dr. Frits Wijbenga RV

Frits Wijbenga heeft ruime ervaring in business consultancy (Deloitte) en executive (MBA) teaching (Rijksuniversiteit Groningen en Durham University Business School, UK). Vervolgens is Frits als business developer betrokken geweest bij de start en financiering van diverse ondernemingen en is zich vanaf 2008 gaan specialiseren in het waarderen van bedrijven en intellectueel eigendom.

Frits verzorgt (PE) cursussen en workshops over financiering en waardebepaling voor overnamespecialisten (RAB), bankiers, accountants (NBA geaccrediteerd) en diverse (landelijke) acceleratieprogramma's. Frits heeft een MSc in Small Business & Entrepreneurship, een PhD in Bedrijfseconomie (RUG) en een postdoctorale diploma in Business Valuation (Tilburg University). En is als Register Valuator (RV) ingeschreven bij het Nederlands Instituut van Register Valuators (NiRV) en het Landelijke Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD).

"Met mijn enthousiasme en interesse, kennis en ervaring heb ik veel bedrijven geholpen met een waardering. Ik deel graag kennis en sta klaar om ondernemers te helpen met een helder en concreet inzicht in de waarde, waardoor zij weloverwogen en belangrijke beslissingen kunnen nemen.”
dr. Frits Wijbenga RV

WeValue | Frits
Rianne

Rianne Koers MSc

Rianne ondersteunt bij projecten, rapportages, bedrijfsanalyses en de online-marketing van WeValue. Ze verzorgt tevens de financiële administratie, logistiek en facturatie van een medisch technologiebedrijf. Met een MSc in Psychologie en een BSc in Biotechnologie is ze sinds 2018 werkzaam voor WeValue.

Bent u toe aan waardevol advies voor het maken van een belangrijke beslissing?

Maak een afspraak

Ons bedrijf in beeld

WeValue BedrijfswaarderingenWeValueWeValue | BedrijfswaarderingenWeValue

Reviews

 • 5 / 5
  Hier moeten nog reviews komen van tevreden klanten.
 • 5 / 5
  Hier moeten nog reviews komen van tevreden klanten
 • 5 / 5
  Hier moeten nog reviews komen van tevreden klanten

© WeValue | algemene voorwaarden | privacy policy